scroll naar boven

<< 20 jaar lang waren wij de importeur van het merk Synthesis. Die import werd overgenomen, maar niet onze voorraad zoals dit gebruikelijk is. Daarom verkochten wij de producten die we nog hadden met kortingen tot bijna 40%. Daar is nog één product van over: de Roma 69DC Dac. Heb je een streamer dan is dit misschien een buitenkans voor je. Onze ex-demo 69 DC Dac met wengé houten front mag weg met 50% korting (van € 2790 voor € 1395). Garantie: 12 maanden garantie op het apparaat en 6 maanden op de 6922/ECC88 uitgangsbuisjes. Zonder garantie betaal je slechts € 1150. Omdat het een probleemloos apparaat is, kun je dat rustig doen. De Roma 69DC is een van de meest analoog klinkende dacs die ik ken. De geluidskwaliteit neigt naar de ZeroUno en dat is onze referentiedac. Lees alle technische informatie over de Roma 69 DC. Als de dac is verkocht, zullen de pagina's over Synthesis van onze website worden verwijderd. >>

X

- Over ons -

Wij zijn importeur van ...

CanEVER Audio • Diapason  • Duende Criatura  • Fletcher Audio  • Living Voice • Lyra • Music Tools  • Nottingham Analogue • Phantom Cable  • Rosso Fiorentino  • Trichord Research  

- Luidsprekers -

Luidsprekermerken (A t/m L)

Luidsprekermerken (M t/m U)

 
 
Home | SYNTHESIS > MERK

Het merk Synthesis.

Synthesis is een Italiaans merk audio-apparatuur met een zeer breed gamma aan muzikale producten die alle een fraai analoog geluidsbeeld neerzetten. Synthesis maakt buizen­versterkers, cd-spelers, dac's, hoofd­telefoon­versterkers, hybride-versterkers, phono­voor­versterkers en transistor­versterkers.

Relatief bescheiden prijzen

Roma DacOp versterkergebied maakt Synthesis buizenversterkers en transistorversterkers. Behalve dat (bijna!) alle apparatuur het formaat van een A4'tje heeft, is ook de prijs van bijvoorbeeld een buizenversterker die krachtig genoeg om lastige luidsprekers aan de gang te krijgen, aan de bescheiden kant. Dat geldt niet voor het geluid: breed en diep, en behoorlijk neutraal.

Synthesis timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg met een zich steeds verder uitbreidende Roma-lijn. Van phonovoorversterker tot dac, van buizenversterker tot cd-speler: de lijn is zeer compleet.

Bescheiden maten

Dat het Synthesis niet consequent gelukt is zich in te houden waar het gaat om de afmetingen, bewijst de Metropolis. Een geweldenaar, niet alleen qua maten maar ook qua geluid. Het is tot nu toe onze referentie!

Synthesis Nimis

indrukwekkend interieur Synthesis metropolis 

Ervaringen door gebruiker


A100 Titan en FM8

Geplaatst op 02/04/2018 om 13:31:50
Door Marcel, introductie Wim van Kraanen

Wim van Kraanen: Een van de fijne kanten van ons bedrijf is dat we in een liefhebbers-voor-liefhebbers-markt zitten. Dus heel vaak krijgen we al dan niet via de dealer een mailtje in de zin van 'Top' of 'Klinkt echt goed’ of 'Bedankt’. Iets minder vaak maar gelukkig wel regelmatig schrijven mensen een review die we dan ook altijd onverkort plaatsen op onze pagina reviews: gebruikerservaringen zijn immers belangrijk voor degenen die zich aan het oriënteren zijn. Maar een review zoals die door Marcel is ingestuurd, is voor ons een unicum: zijn pdf gaat eerder richting volwaardig artikel voor een audioblad dan een korte impressie. Hij heeft veel tijd gestopt in het beschrijven van zijn installatie en alle aanpassingen, waarvoor dank! Lezen van harte aanbevolen!

Beeldimpressie Synthesis

Assortiment Synthesis

Documentatie & meer info

home | cookiebeleid & disclaimer | print deze pagina | scroll omhoog