scroll naar boven
X

- Over ons -

Wij zijn importeur van ...

CanEVER Audio • Diapason  • Duende Criatura  • Fletcher Audio  • Living Voice • Lyra • Music Tools  • Nottingham Analogue • Phantom Cable  • Rosso Fiorentino  • Trichord Research  

- Luidsprekers -

Luidsprekermerken (A t/m L)

Luidsprekermerken (M t/m U)

 
 
Home | analogue audio products > BEURZEN & SHOWS

Audiobeurzen & luistershows

Enkele keren per jaar werken wij mee aan luisterdemo's of lezingen tijdens grote audiobeurzen zoals de ASA in Alkmaar of de NHME te Leeuwarden of tijdens luisterhows van onze dealers.

Platen draaien

Deze shows geven doorgaans een goede eerste indruk van het klankkarakter van een opgestelde set. Wat we vooral doen is u te laten genieten van muziek. We gebruiken daarbij vooral de betaalbare en haalbare audioproducten die uitblinken in muzikaliteit., Een voordeel van die keuze is ook dat de ruiten in de sponningen blijven.

Dat platen draaien is ook waar het om gaat, vinden wij, ten minste. Dus geen verhandelingen over een membraam van een spectaculair materiaal, verpletterende s/n ratio's of die schitterende kast van geanodiseerd aluminium. Komt u eerst maar eens luisteren. Pas als het bevalt kunnen we ons voorstellen dat u meer wilt weten. En dan vertellen we graag wat u wilt weten.

Niet elke dealer heeft alles staan

Om een show te ondersteunen, daar komen wij om de hoek kijken. Omdat we heel goed de gouden regel kennen 'wat je niet hebt staan verkoop je niet' hebben wij vanaf de oprichting van ons importeurschap besloten het anders aan te pakken. Wij stellen onze 40 jaar luisterervaring ter beschikking. Daarnaast hebben we twee luisterruimtes waar we uitsluitend een 1-op-1 afspraak met u maken (soms komt de dealer mee).

Wij denken dat we daarin uniek zijn. Het doel? De klant van onze dealer helpen de juiste keuze in apparatuur te maken die hem of haar thuis in de luie luisterstoel muzikaal genoegen verschaft. Daar gaat het ons om: klanttevredenheid. En daarbij kijken we niet op een middag.

Verslag ASA 18&19 februari 2017

Inmiddels ligt de 9e ASA-show (ook wel bekend als de AZ-show) weer achter ons. Behalve spierpijn (100 kg per luidspreker, 70 kg per monoblok, we hadden alles pas om 22.30 uur weer safe achter slot en grendel in Nieuwegein ☺), hebben we vooral veel positieve reacties overgehouden aan deze audioshow. 

Dat kwam niet in het minst door de ZeroUno-dac van CanEVER Audio en de schitterende Dynamis luidspreker van Diapason, maar ook door de twee Pathos Adrenalin-monoblokken plus de Synapse voorversterker die de Dynamis leven inbliezen. Wat een geluid, wat een power, en vooral wat en subtiliteit. Ten slotte, zo gaat het cliché nu eenmaal, resten ons na deze beurs ... nog slechts de foto's.

 

 


canever audio zerouno


diapason dynamis

PATHOS INPOL adrenalin monoblokken

Verslag 29 november Mangiare & Musica

Het tweejaarlijkse hifi-event Mangiare & Musica waar Arnold en Ireen van Otterlo van Sowell te Gorinchem en wij gezamenlijk de schouders onder gezet hebben, vond deze keer in Nieuwegein plaats.

De formule is aantrekkelijk: een select gezelschap van 35 audioliefhebbers - met inschrijving vooraf - kan een middagje of ochtendje onder het genot van heerlijke hapjes komen luisteren naar een relatief betaalbare set van een verfijnd en muzikaal kaliber, en naar een absolute topset met onder andere de ZeroUno dac en de Diapason Dynamis luidsprekers. Die opzet stond garant voor genoeg tijd om een en ander toe te lichten, muziek van diverse stromingen te draaien en vooral ... te genieten. Ook een goede luisterpositie verwerven was daardoor geen enkel probleem.

Bonus waren de werkelijk eersteklas Italiaanse hapjes - alleen daarom al was de reis naar Nieuwegein zeer de moeite waard. De sfeer was uitermate ontspannen en gezellig. Over twee jaar weer? Als het aan ons ligt: zeker!

IMG_2005_750
 
Alle foto's: Ireen van Sowell HiFi

Verslag 8 en 9 oktober

Het NHME te Leeuwarden

Het tweede nationale hifi multimedia event vond plaats op 8 & 9 oktober in het WTC van Leeuwarden. De conferentieruimtes waren ingericht tot luisterkamers waar een keur van hifi-highend importeurs hun noviteiten presenteren. Meer dan honderd merken waren op het event aanwezig.

Naast hifi was er ook andere multimedia-apparatuur aanwezig. Ook waren er diverse seminars door de leveranciers en diverse gastsprekers. En natuurlijk was er een platenbeurs waar iedereen naar zijn favoriete plaat en cd kon zoeken.

Onze stand

We waren met een volbloed primeur aanwezig. Een apparaat dat ons echt versteld heeft doen staan en dat we nog maar zeer recent binnen hebben gekregen, in de vorm van de

O ja , onze buren draaiden met een Nottingham Analogue Hyperspace en als weergever gebruikten ze onze Rosso Fiorentino Volterra.

Gydotron luistershow

Luistershow in de Pastorij te Malle (B)
home | cookiebeleid & disclaimer | print deze pagina | scroll omhoog